25-28 Ocak, 2018

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi
Büyükçekmece, İstanbul

13 Kasım 2015

Heyecan tutkunları EMITT’te buluşuyor!

EMITT Turizm Fuarı 20. yılında, kış ve outdoor turizmine özel 2 salonda Türkiye'nin turizm potansiyelinin farklı yönlerini öne çıkarmayı amaçlıyor…

Bungee jumping, kayak, rafting, snowboard, yamaç paraşütü gibi kış ve doğa sporlarının sıra dışı heyecanı, EMITT Turizm Fuarı'nda alternatif turizm arayışındaki ziyaretçileri bekliyor.

Türkiye’de lider sektörlerde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey tarafından organize edilen EMITT Turizm Fuarı, 2016 yılında adrenalin tutkunlarının buluşma adresi olacak. Ocak 2015’te gerçekleşen fuar kapsamında büyük ilgi gören kış ve doğa turizmi destinasyonları, bu kez fuarda iki ayrı salonda yer alacak şekilde organize edildi.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT Turizm Fuarı, Türkiye’nin kış ve doğa turizmindeki mevcut potansiyelini yükseltmeyi hedefliyor. Fuar, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen Bungee Jumping, Canoing, Dağ Bisikleti, Delta Kanat, Kampçılık, Kaya Tırmanışı, Kayak, Orienteering, Rafting, Scuba (Dalış), Skate-Board (Kaykay), SkyDiving, Snowboard, Treekking, WakeBoard (Su Kayağı) ve Yamaç Paraşütü için en uygun destinasyonları, tesisleri ve ekipman üreticilerini yerli ve yabancı ziyaretçilerle bir araya getirecek.

ITE Turkey Turizm & Seyahat & Moda Grup Direktörü Hacer Aydın: “EMITT Turizm Fuarı olarak 20 yıldır dört mevsimde yapılan tüm turizm destinasyonlarını aynı platformda bir araya getiriyoruz. Revaçta olan kış ve doğa sporları, ülkemizde de daha geniş kitleler tarafından yapılmaya ve takip edilmeye başladı. Sektör temsilcilerinin ve nihai tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda fuarımızda kış ve outdoor turizmi destinasyonlarına daha kapsamlı bir şekilde yer ayırma kararı aldık” dedi.

ITE Group’un “Turizm ve seyahat” alanında beş ülkede düzenlediği, bölgelerinin en büyükleri olan altı fuar sayesinde sektöre özel bir uzmanlığı yer alıyor. ITE Turkey ise EMITT Turizm Fuarı’nın 20 yıllık tecrübesine ve uzmanlığına sahip bulunuyor. ITE Group Plc.’nin sağladığı güçlü küresel ağ ile ITE Turkey’in deneyimi ve portföyünü birleştiren EMITT, turizm sektörü için daha güçlü bir sinerji yaratmaya devam edecek.

Ocak 2015’te gerçekleşen 19. EMITT Turizm Fuarı, 71 ülke ve 4.550 kurum, kuruluş ve beldenin katılımıyla toplam 142.100 ziyaretçiyi ağırladı. Ocak 2016’da düzenlenecek olan EMITT Turizm Fuarı 20. yılında, kongre turizmi, kış ve outdoor sporları turizmi ve sağlık turizmini de gündemine alarak 80 ülkenin katılımını hedefliyor.

28 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında gerçekleşecek.
Geriimg